SNIMAK GOVORI SVE: Nadzorna kamera snimila pokušaj ubistva zastupnika SDS-a Miladina Stanića

Slučaj koji je banjalučko tužilaštvo okvalifikovalo kao pokušaj ubistva dogodio se 31. jula ove godine oko 16.55 u mjestu Kremna kod Prnjavora, zaseok Piplići.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 0

Kamera postavljena na porodičnoj kući osumnjičenog snimala je kapiju i glavni ulaz na porodično imanje Petra Stanića.

Na snimku se vidi da narodni poslanik Miladin Stanić traktorom dolazi na makadamski put ispred kapije osumnjičenog i, kako to tvrdi odbrana, „drlja put“.

Upravo ovaj dio krunski je dokaz za odbranu Petra Stanića, koja tvrdi da je osumnjičeni u kritično vrijeme branio svoju imovinu.

Vidjevši da Miladin Stanić “drlja njegov put”, Petar Stanić izlazi do kapije, a zatim vadi pištolj koji mu je bio za pojasom i sa nekoliko metara puca u traktor.

Miladin Stanić u trenucima pucnjave bježi traktorom unazad.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...