„ONI SU U STRAHU OD NAS BOŠNJAKA ZBOG NAŠE…“: Bivši reis Mustafa Cerić uzburkao strasti, spominje Srbe i Hrvate i "čelični štit" od islama…

Bivši poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić objavom na društvenim mrežama ponovo je uzburkao strasti.

  • Društvo

  • 16. Sep. 2021  

  • 0

-Zaista je začudno da srpska politika, kao i hrvatska, još uvijek ne shvaćaju da moraju ostati s Bošnjacima/muslimanima u Bosni da ih prate, a ponajviše da im smetaju da postanu oaza islama, koja bi mogla ugroziti veliku, moćnu i ujedinjenu kršćansku Evropu od 500 (pet stotina) miliona Evropljana.

Oni su u strahu od nas Bošnjaka zbog naše vjere islama i nakon počinjenog genocida nad nama, a mi nismo u srahu od Europe ni nakon što nas je izdala, ni nakon što nije spriječila genocid u Srebrenici nakon Holokausta u dvadestom stoljeću.

Izdala je Europa: “Never Again”!

Mi se ne bojimo ni Srba ni Hrvata da opet živimo u zajedničkoj bosanskoj državi i nakon udruženog zločinačkog poduhvata.

Ne bojimo se zato što nemamo oraha u džepu.

Oni se boje nas zato što imaju oraha u džepu pa žele da pobjegnu s ukradenim orasima u Srbiju i Hrvatsku.

No, Evropa im ne dozvoljava zato što u Bosni ima previše muslimana, na koje treba da paze Srbi i Hrvati kao čelični štit od islama.

To vam je Evropa koja se boji bosanskih heretika - kako nekada tako i sada, poručio je Mustafa Cerić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...