SEVERINA JE PROŠLA KROZ PAKAO: “Porfirije je dopustio da se kršteno dijete ponovno krsti u pravoslavnoj crkvi bez...”

Toga nema nigdje, rekla je Severina.

  • Estrada

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 2

U intervjuu koji je jučer potresao dio hrvatske javnosti pjevačica Severina Vučković optužila je Milana Popovića da ju je psihički zlostavljao te nabrojala suce, liječnike, djelatnike CZSS-a i moćnike koji su, navodi, s Milanom Popovićem u Zagrebu sistemski radili na tome da joj se trajno oduzme dijete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije.

"Tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dijete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez suglasnosti majke. Toga nema nigdje", rekla je za H-alter.org Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala prijeteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio DORH-u. Uskoro je prijava DORH-u demantirana, a mediji su objavili vijest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba, piše Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...