IZETBEGOVIĆ KAŽE DA NE ŽELI PROZIVATI, ALI...: "Ako Memić zna ko mu je ubio sina neka to kaže Tužilaštvu"

Večeras od 20 sati u programu N1 televizije bit će emitovan ekskluzivni intervju sa Bakirom Izetbegovićem, predsjednikom SDA u kojem će govoriti o brojnim temama, a između ostalog i o slučaju Dženan Memić.

  • Politika

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 0

Tako je u jednom dijelu intervjua Izetbegović kazao da ga je Muriz Memić, Dženanov otac posjetio prije četiri - pet godina i tom prilikom mu rekao da zna ko je ubica njegovog sina.

“I on je to poslije više puta ponovio u javnosti. Dakle, ne znam ja tu stvar, gospodin Memić tvrdi da on zna i ne bih htio sada da prozivam čovjeka, ali ako zaista bilo šta zna, a rekao je to javno, neka kaže to Tužilaštvu. SDA je stala uz porodicu Memić i to je sve od politiziranja kada smo mi u pitanju. U toj smo mjeri politizirani, međutim, ta porodica navodi da SDA stoji iza toga, da se nešto krije, čak se i moje ime spominje što smatram da nije fer i uredu. Mi smo čak i pozvali našim zadnjim saopćenjem pozvali porodicu da ne dopusti da bude uvučena u politiku, političke obračune, manipulacije i nasumnična optuživanja”, kazao je Izetbegović za N1.

Cijeli razgovor novinara Borisa Breze sa predsjednikom SDA o brojnim temama pogledajte večeras u 20 sati u programu N1 televizije.

https://ba.n1info.com/vijesti/izetbegovic-ako-memic-zna-ko-mu-je-ubio-sina-neka-to-kaze-tuzilastvu/

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...