RAZVEDI ME, ZAVEDI ME: Melinda Gates nakon razvoda od Billa Gatesa konačno ima razloga za slavlje...

A kakvo bi to vjenčanje bilo bez djevojačke proslave.

  • Show

  • 17. Sep. 2021  17. Sep. 2021

  • 0

Prošlo je više od godine i pol kako se Jennifer Gates, profesionalna jahačica i kći osnivača Microsofta Billa Gatesa i njegove sada već bivše supruge Melinde, zaručila za dugogodišnjeg dečka, također jahača, Egipćanina Nayela Nassara. Dvadesetčetverogodišnja apsolventica na Univerzitetu Stanford objavila je sretne vijesti krajem januara 2020., a sada će napokon uploviti u bračnu luku.

A kakvo bi to vjenčanje bilo bez djevojačke proslave.

Melinda Gates priredila je svojoj kćeri veliki party povodom vjenčanja na obiteljskom imanju Gatesovih pored jezera. Ta vila, koju su Bill i Melinda kupili tokom braka, procjenjuje se na 125 miliona dolara.

"Hvala ti na ovoj nevjerovatno posebnoj proslavi. Duboko sam zahvalna za sve nevjerojatne žene u mom životu koje me savjetuju, podržavaju i uzdižu. Zajedno u novo poglavlje!", napisala je Jennifer uz nekoliko fotografija s proslave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...