IZETBEGOVIĆ NALJUTIO VULINA: "Srbija neće ni oprostiti ni zaboraviti..."

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, desna ruka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovorio je na današnju izjavu Bakira Izetbegovića.

  • Regija

  • 17. Sep. 2021  17. Sep. 2021

  • 11

Vulin je rekao da je "za Izetbegovića svaki zločinac nevin, samo ako je zločin počinjen nad Srbima".

- Izetbegović je navikao na Srbiju koja se izvinjava pa Srbija koja ne prašta nevine žrtve u njemu budi strah i bes. Srbija neće ni oprostiti ni zaboraviti žrtve i neće prestati da traži pravdu. Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone ali protiv mržnje, straha i pakosti Izetbegovića nisu", rekao je Vulin odgovarajući Bakiru Izetbegoviću koji je izjavio da ne očekuje od Vučića ni vakcine, ni žito da daje ni lijepe riječi, ni ta sredstva koja su dužni na ime ratnih šteta, već da ne krije ratne zločince i da im ne pruža utočište".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...