BIVŠI REIS POZVAO BOŠNJAKE DA SE UJEDINE: “Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem, zašto dojučerašnji partijski i kućni prijatelji…”

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2021  18. Sep. 2021

  • 7

Bivši reis Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini i bivši kandidat za člana Predsjedništva BiH Mustafa Cerić, veoma aktivan na društvenim mrežama, jutros se oglasio novim statusom na Facebooku kojeg je nazvao “Apel dana”.

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

alt

- Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem dok su granate sipale po Sarajevu i cijeloj Bosni, zašto dojučerišnji partijski i kućni prijatelji Bošnjaci/Bosanci ne mogu sjesti da razgovaraju u miru za čast, ponos, slobodu i sigurnost njihove braće i sestara, njihove djece i svih bosanskih potomaka? Zašto? Nizašto osim zbog mahalskih sujeta, koje uništavaju našu zemlju, državu i narod! Jesu li oni svjesni toga? – objavio je dr. Cerić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...