BJELICA SE POHVALIO: "Poštovanje koje svi u Sokocu gaje prema porodici Majdov i Novaku Đokoviću..."

I načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica je javno čestitao mladencima i zahvalio im što su, kako je rekao, učinili veliku čast i doprinijeli promociji ove opštine, time što su svoje vjenčanje organizovali u Sokocu.

  • Mini market

  • 20. Sep. 2021  20. Sep. 2021

  • 1

Svadbarski stolovi su raspremljeni, mladenci i selebriti gosti su otišli svojim putem, ali u Sokocu se ni nakon dva dana ne stišava euforija zbog svadbe Nemanje Majdova, na kojoj su zapjevali Novak Đoković i Milorad Dodik.

Sokočani su oduševljeni što je proslavljeni džudista Nemanja Majdov, koji se u subotu oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Anjom Lojpur, svadbeno veselje upriličio baš u njihovom gadu, u salonu u Podromaniji.

Najviše pažnje je izazvao dolazak najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića, na Nemanjino i Anjino svadbeno veselje.

I načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica je javno čestitao mladencima i zahvalio im što su, kako je rekao, učinili veliku čast i doprinijeli promociji ove opštine, time što su svoje vjenčanje organizovali u Sokocu.

"Želim da se zahvalim u svoje i u ime svih stanovnika opštine Sokolac porodici Majdov koja je vaspitala i odgojila jednog ovakvog šampiona, čovjeka koji ponosno i dostojanstveno predstavlja svoju porodicu, svoj grad, narod i svoju otadžbinu", rekao je Bjelica za loklani portal “Sokolac – srce Romanije”.

Bjelica je dodao da to što je sportista poput Novaka Đokovića došao na svadbeno slavlje drugom šampionu, predstavlja poseban stepen bliskosti i poštovanja.

"Poštovanje koje svi u Sokocu gaje i prema porodici Majdov i prema Novaku Đokoviću sada je poraslo do nesagledivih visina. Proći će godine i vijekovi, a u hronici malog gradića podno Romanije ostaće zabilježeno kada je u njemu prvi put na kratko boravio najveći teniser i srpski sportista svih vremena", poručio je Bjelica.

On je podsjetio da Novak Đoković nosi ime najvećeg romanijskog junaka.

"Mi volimo i poštujemo Novaka, odvajkada Novaka Starinu, a od prve titule i uspjeha pa u vječnost i Novaka Đokovića", rekao je Bjelica za Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...