"DOBRE SU TI ONE...": Šta je to Mate Rimac poručio šefu Volkswagen grupe?

Tekst prenosimo sa stranice Index Auto zagrebačkog portala Index.hr.

  • Auto

  • 21. Sep. 2021  21. Sep. 2021

  • 0

Na ovu fotografiju nije ostao imun ni sam Mate Rimac.

Tijekom IAA Mobility salona očito je da su se susreli Herbert Diess, prvi čovjek Volkswagena, te Mate Rimac, koji je odnedavno njihov bitan partner.

Roger Atkins iz Electric Vehicles Outlooka objavio je fotografiju razgovora između njih dvojice, što je prenio i Mate Rimac na svojem profilu.

Pritom je pitao svoje pratitelje mogu li pogoditi što je rekao svom sugovorniku Diessu. 

Pratitelji su dali nekoliko duhovitih prijedloga, od toga da mu je poručio kako će kupiti i Volkswagen, pa do nešto konkretnijih i ostvarivih tema poput toga da "bi ubio za jedan dobar šnicl", "gdje nabavlja rog papriku za ajvar" i slično.

Mate je na kraju rekao da su prijedlozi dobri i otkrio da mu je čestitao na VW kobasici (u VW kantinama je ukinuta mesna i uvedena vegetarijanska kobasica), ali i rekao nekoliko stvari o Bugatti Rimcu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...