VIŠE MUKE OKO BANJA LUKE: Tegeltija i Pandurevićka ujedinjeni - "Neće biti Republike Srpske ako se ne kaže..."

Milan Tegeltija objavio je na svom Twitter nalogu da nije iznenađujuća odluka Ustavnog suda BIH kojom bi da otime teritoriju Republike Srpske, na šta se nadovezala se i Pandurevićka.

  • Mini market

  • 23. Sep. 2021  23. Sep. 2021

  • 9

Članica Glavnog odbora SDS Aleksandra Pandurević i savjetnik člana Predsjedništva BiH Milan Tegeltija, iako članovi opozicije i vlasti ovaj put su ujedinjeni oko interesa Republike Srpske.

Milan Tegeltija objavio je na svom Twitter nalogu da nije iznenađujuća odluka Ustavnog suda BIH kojom bi da otime teritoriju Republike Srpske, na šta se nadovezala se i Pandurevićka.

"Ako nešto znači, Aleksandra i ja smo potpuni istomišljenici po ovim pitanjima. Nakon što nam uzmu zemlju, šume, vode i vazduh, plan je da na kraju kažu “čujte Srbi, ni vaši životi ne pripadaju vama nego BiH, vi ste samo korisnici koliko vam dozvolimo”. Kako već rekoh, samo tako nastavite", napisao je Tegeltija.

Na ovo se nadovezala Pandurevićka, prvo potvrdivši da su istomišljenici po ovom pitanju.

"Potpuni. Jer ovo je biti ili ne biti. Uzeli su rijeke, koncesije, poljoprivredno zemljište, zastavu, grb, himnu. Uzeli su i ono što čak ni Paddy Ashdown  nije. Neće biti ni vlasti ni opozicije, niti Republike Srpske ako se ne kaže da je dosta", navela je ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...