MARINA TUCAKOVIĆ PRED SMRT NAPISALA KNJIGU O SVOM ŽIVOTU: Evo kome je predala rukopis…

Marina je knjigu navodno završila prije dva mjeseca i rukopis predala svojim najmilijima – Laći i Futi.

  • Estrada

  • 24. Sep. 2021  24. Sep. 2021

  • 0

Marina Tucaković je pred smrt navodno završila pisanje autobiografije, riješila je da svoj dinamični život navodno pretoči na papir, a po njenom romanu snimat će se i film.

-Marina je mnogo patila, ali to nije voljela da pokazuje nikome. Ona je zapravo svu svoju bol pretočila u stihove koje je pisala. Godinama smo joj govorili da treba da objavi knjigu po kojoj bi se kasnije snimio i film – počinje priču izvor blizak Marini i dodaje da je Tucakovićeva o knjizi ozbiljno počela da razmišlja tek u posljednje dvije godine:

-Kada je počela pandemija korone, teško joj je bilo da piše pjesme. Sve više je razmišljala o autobiografiji i krenula je napokon da piskara o svom životu. U knjizi je detaljno opisala najteži trenutak u životu, kada joj je 2008. godine preminuo sin Miloš… Pisala je dosta i o odnosu sa drugim sinom Laćom, kao i o velikoj ljubavi sa Futom, kojem je posvetila brojne stihove.

Marina je knjigu navodno završila prije dva mjeseca i rukopis predala svojim najmilijima – Laći i Futi, prenosi Hayat.

-Rekla im je da pronađu izdavača i jednog dana objave njenu autobiografiju. Imala je veliku želju da se jednog dana snimi i film o njenom životu. Sve što je napisala sada je u rukama njenog sina i muža i od njih zavisi kada će knjiga ugledati svjetlost dana – završava izvor.

Čuvena hitmejkerka prije dva mjeseca ispričala kako bi voljela da se snimi film o njenom životu.

-Za svojih 67 godina preživjela sam i doživjela sve i svašta i to bi bilo veoma interesantno ljudima da gledaju. Evo, recimo, na grobu glumca Ljubiše Bačić Baje piše: “Od početka do kraja zaje*ao se Bačić Baja.” E pa film o meni će se zvati baš tako: “Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković!” – rekla je tada ona.

Marina je tada otkrila i ko bi mogao da je ovjekoveči na filmskom platnu.

-Anica Dobra je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je fenomenalna. Obje smo plavuše, a ona fizički pomalo i podsjeća na mene – rekla je nedavno Marina Tucaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...