"LAĆA JE OPLJAČKAN I UBIJEN U IZRAELU": Futa ne vjeruje da je njegov sin umro zbog droge

On ne isključuje i mogućnost da ga je neko omamio nekim opijatom ili mu nešto ubrizgao i tako ostavio da leži na ulici.

  • Hronika

  • 23. Dec. 2022  

  • 0

Aleksandar Futa Radulović ne vjeruje da je njegov sin preminuo uslijed unosa prekomjerne doze nedozvoljenih supstanci.

Naime, on vjeruje da je Laća opljačkan, a potom ubijen u Tel Avivu.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog porodici, proslavljenom kompozitoru i dalje ništa nije jasno, a dodatnu sumnju izaziva i činjenica da nisu poznati nikakvi zvanični detalji razloga smrti, kao i to što je Laćino tijelo pronađeno u zloglasnom kvartu.

Izvor za pomenuti portal prenosi da Futa vjeruje kako je neko presreo Laću na ulici i da mu je ta osoba uzela ranac sa stvarima. On ne isključuje i mogućnost da ga je neko omamio nekim opijatom ili mu nešto ubrizgao i tako ostavio da leži na ulici.

Izvor dodaje i da Futa vjeruje da se Laća izborio sa ovisnošću, kao i da je u Izraelu djelovao sretno i raspoloženije nego dok je bio u Srbiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...