HAPŠENJE U BiH: Pijan pretukao sugrađanina koji je PUCAO PREMA NJEMU

Povrijeđeni Gačanin je prethodno prepriječio put vozaču teretnog vozila

  • Hronika

  • 26. Sep. 2021  

  • 0

Policija je uhapsila Gačanina S.G. koji je u alkoholisanom stanju nanio povrede u predjelu glave i grudi osobi D.D. iz Gacka.

Kako je saopšteno iz PU Trebinje sinoć oko 22.30 u mjestu Šljivovica došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane D.D. prema teretnom vozilu kojim je upravljao S.G. iz Gacka.

U fizičkom obračunu vozač je nanio povrede i oduzeo vatreno oružje od osobe D.D., koja je hospitalizovana u trebinjskoj bolnici.

Protiv D.D. če biti podnesen izvještaj za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnja i prometa oružja, a protiv osobe S.G. za tešku tjelesnu povredu, naveli su iz policije.

Prema saznanjima Srpskainfo povrijeđeni Gačanin je prethodno prepriječio put vozaču teretnog vozila i pucao iz puške.

Iz policije nisu otkrivali šta je motiv ovih krivičnih djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...