ENGLEZI SU OMILJENE MESSIJEVE MUŠTERIJE: U 35 utakmica utrpao im je 27 golova, a izjavom nakon utakmice oduševio je sve...

PSG nikada do sinoć nije uspio pobijediti Manchester City, ali nikada u svojim redovima nije imao ni Lionela Messija.

  • Sport

  • 29. Sep. 2021  

  • 0

Messi obožava klubove iz Premier lige, Protiv njih je u 35 utakmica dao čak 27 golova, uz osam asistencija. Arsenalu je devet zabio u samo šest utakmica, Man. Unitedu četiri (6), Chelseaju tri (10), Liverpoolu 2 (4), baš kao i Tottenhamu (2).
"Jako sam sretan što sam pogodio", rekao je Messi za Canal+.

"Ovo mi je bila tek druga utakmica na ovom stadionu, a bio sam i ozlijeđen. Prilagođavam se svom novom timu. Što više igramo zajedno, to će naš odnos biti bolji. Svi moramo rasti zajedno, poboljšavati se i davati sve od sebe. Manchester City je veliki protivnik. Bilo nam je jako važno dobiti meč nakon našeg remija protiv Bruggea. Ova pobjeda jako je važna za nas", kazao je čudesni Argentinac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...