INCIDENT U ARGENTINI: Gaučosi pretrpjeli prvi poraz u kvalifikacijana za Svjetsko prvenstvo, pogledajte šta je uradio Messi…

Žuta minuta najboljeg nogometaša svijeta.

  • Sport

  • 17. Nov. 2023  

  • 0

Nogometaši Argentine pretrpjeli su prvi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Njih je u Buenos Airesu sa 2:0 savladao Urugvaj, nanijevši aktuelnim prvacima svijeta prvi poraz od grupne faze SP-a održanog u Kataru, na kojem su stigli do titule. Utakmicu je obilježio i sukob igrača.

Mathias Olivera započeo je prepirku s Rodrigom De Paulom i sve je izgledalo kao da će ostati na uvredama i ne prerasti u fizički sukob. Možda bi tako i ostalo da se u tom trenutku u sve nije umiješao Lionel Messi koji je dotrčao do Olivere, udario ga laktom u predjelu prsta, a potom nakratko i lijevom rukom uhvatio za vrat. Uslijedila je gužva u kojoj su se igrači naguravali.

Pogledajte video…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...