UZBUNA U BANJOJ LUCI: UKC Republike Srpske pod hakerskim napadom, do daljnjeg ne primaju...

Obavijestili su javnost da će se javljati putem alternativnih email adresa i službenog FB naloga.

  • Vijesti

  • 03. Okt. 2021  03. Okt. 2021

  • 0

Server Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske je pod hakerskim napadom od 18:10. sati jučer, objavljeno je na zvaničnom Facebook profilu UKC RS.

“Obavještavamo predstavnike medija i javnosti da do daljnjeg Služba za informisanje UKC RS ne prima, niti može odgovarati sa službene e-mail adrese. Napadom su pogođene službene e-mail adrese saradnika za informisanje, sekretarica generalnog direktora i nekih članova Uprave”, navode iz UKC-a Republike Srpske.

“Obavijestićemo o svemu predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske”, naglašavaju iz Službe za informisanje UKC RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...