HADŽIKADIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Nova članica Predsjedništva Platforme za progres i predsjednica regije Sava postala je poznata tuzlanska doktorica...

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, na izvještajno - izbornoj skupštini Platforme za progres Sava, izabrano novo rukovodstvo regije.

  • Politika

  • 04. Okt. 2021  

  • 7

Elektronskim putem, putem aplikacije koju je razvio IT tim Platforme za progres, delegati su od ukupno tri kandidata, za predsjednicu regije Sava i novu članicu Predsjedništva Platforme za progres izabrali Almu Đerzić Imamović, a za potpredsjednicu regije, Esanu Kavazbašić - Huskanović.

Alma Đerzić Imamović, dr. Stomatologije i uspješna poduzetnica iz Tuzle, naglasila je važnost upornosti, posvećenog rada i zajedništva u ostvarivanju ciljeva u interesu ove regije, države Bosne i Hercegovine i njenih građana.

Esana Kavazbašić - Huskanović, takođe dr. Stomatologije i uspješna poduzetnica iz Tuzle, a ujedno i vijećnica u Gradskom vijeću Tuzla, rekla je da će učiniti sve da pomogne Regionalnom odboru Sava da napreduje i nastavi biti važan dio u izgradnji Platforme za progres i cijele države.

Predsjednik Platforme za progres, Mirsad Hadžikadić, izabranom rukovodstvu poželio je sreću u budućem radu i istakao važnost nesebičnog pomaganja zajednici i državi, kao jedinog načina za ostvarenje dugoročnog prosperiteta za sve njene građane, navodi se u saopčenju Platforme za progres.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...