„ĐUBRE USTAŠKO“: Nezapamćena hajka na Severinu u Srbiji, pogledajte šta su joj Vučićevi mediji uradili, nakon što je odbila angažman na „Dodikovoj“ televiziji

Brutalni napadi iz Srbije na hrvatsku pjevačicu.

  • Estrada

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 1

Nakon što je objavila da ne želi imati svoj show na UNA TV, mediju za koji se tvrdi da je u vlasništvu nekih od članova porodice Milorada Dodika, pjevačica Severina Vučković našla se na udaru tabloida pod kontrolom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tabloid Informer u današnjem izdanju hrvatsku pjevačicu "počastio" je brutalnim uvredama.

"Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid", rekla je ranije Severina, nakon čega je Informer pozvao da se pjevačici zabrani ulazak u Srbiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...