AMRA DŽEKO PODIJELILA EMOTIVNU FOTOGRAFIJU: Evo kako sada izgleda dom u Rimu u kojem su ona i Edin živjeli (FOTO)

Svaki dio našeg života ima posebnu notu i nosi nešto prepoznatljivo, a kada na jednom mjestu provedemo duže vrijeme, sami ili sa porodicom, to neminovno stvara i posebne emocije.

  • Show

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 0

U zavisnosti kakav ste život imali, zavisi i da li će vam prisjećanje na to mjesto buditi lijepe ili loše uspomene, a Edin i Amra Džeko su, bez ikakve sumnje, u Rimu imali najviše onih lijepih uspomena. 

Džeko je u Romu stigao 2016. godine i u 'vječnom gradu' zajedno sa Amrom i porodicom proveo pet godina, prije nego je ove sezone prešao u Inter te rimsku destinaciju zamijenio milanskom. 

Edin i Amra su za vrijeme Dijamantovog boravka u Romi postali roditelji dvije djevojčice Une (2016) i Dalije (2020), kao i sina Danija (2017). 

Zbog toga nije čudno što je povratak u Rim i dom u kojem su živjeli zajedno sa svojom djecom, kod Amre izazvao posebne emocije. 

Ona je fotografijom na Instagramu pokazala kako sada izgleda kuća u kojoj su ona, Edin i njihovo troje djece živjeli. 

image

Amra Džeko podijelila emotivnu fotografiju (Foto: Instagram)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...