ONA JE BOMBA: Neymar poludio na suigrača koji mu je osvojio sestru, a tek kada vidite šta objavljuje na Instagramu...

Protiv njihove veze su baš svi u porodici, ali njih dvoje su se ipak ponovno spojili. Vezu su počeli još 2015., a nedavno su ju i obnovili nakon pauze koju su imali.

  • Show

  • 08. Okt. 2021  08. Okt. 2021

  • 0

Zvijezda PSG-a i brazilske nogometne reprezentacije Neymar je u medijima često zbog svojih igara, ali i zbog neobičnog odnosa sa svojom sestrom Rafaelom zbog koje je već propuštao neke utakmice.

Sada je ponovno u centru pažnje zbog sestre kojoj brani vezu sa svojim suigračem. Rafaelu na Instagramu prati oko 5.5 miliona ljudi, a razlog su uglavnom njene provokativne fotografije kojima je zaludila fanove.

Među onima koji su pali pod njene čari je i njen novi dečko Gabriel Barbosa, poznatiji pod nadimkom Gabigol, koji, iako je Neymarov suigrač u Brazilu, nema njegovo odobrenje za vezu s njegovom sestrom.

Protiv njihove veze su baš svi u obitelji, ali njih dvoje su se ipak ponovno spojili. Vezu su počeli još 2015., a nedavno su ju i obnovili nakon pauze koju su imali.

"Iako je otac bio protiv, on dobro zna da ne mogu jedno bez drugog. Gabriel je sada puno mirniji, ponovno su zajedno i održavaju vezu", otkrio je Gabigolov prijatelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...