ŠPANSKA “MARCA” O ZAKUCAVANJU BH. KOŠARKAŠA: Evo zbog čega je Džanan Musa atrakcija (VIDEO)

Musa nije bio na nivou prethodnih igara, ali je ipak uspio jednim potezom doći do naslovnica u španskim medijima. U pitanju je zakucavanje u drugoj četvrtini utakmice.

  • Sport

  • 09. Okt. 2021  

  • 1

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa upisao je 12 poena u porazu Breogana na gostovanju Unicaji rezultatom 64:72, ali je zakucavanjem došao do prostora u španskim medijima.

Musa nije bio na nivou prethodnih igara, ali je ipak uspio jednim potezom doći do naslovnica u španskim medijima. U pitanju je zakucavanje u drugoj četvrtini utakmice. 

Musa je dobio loptu od Traea Bell-Haynesa i odmah se furiozno zaputio ka košu i tu silovito zakucao.

Ugledna Marca izdvojila je poseban tekst i posvetila ga bh. košarkašu.

"Nije imao svoju noć, ali je Džanan Musa i dalje velika senzacija ACB lige u ovakvim stvarima", navodi Marca.

Najefikasniji u ekipi Džanana Muse bio je Rašid Mahalbašić s 21 poenom. Unicaju je do trijumfa vodio najefikasniji pojedinac meča Norris Cole koji je postigao 26 poena, prenosi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...