VELIKA OPASNOST NA CESTAMA U BiH: Snijeg i poledica izazvali velike probleme vozačima (VIDEO)

Ljetne gume na vozilima i tanki sloj snijega koji se na nekim dijelovima pretvarao u poledicu izazvao je i saobraćajne nezgode.

  • Društvo

  • 10. Okt. 2021  

  • 0

Prve sniježne pahulje ove sezone tokom vikenda izazvale su velike probleme u odvijanju saobraćaja na planinskim prevojima, kao i na Kupresu.

Prema snimcima iz ovog dijela Bosne i Hercegovine posebne probleme imali su vozači teretnih vozila, ali ništa bolje nisu prošla ni putnička vozila.

Ljetne gume na vozilima i tanki sloj snijega koji se na nekim dijelovima pretvarao u poledicu izazvao je i saobraćajne nezgode. Za sada nema informacija da je bilo povrijeđenih osoba, osim materijalne štete.

Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na cesti i da pripreme zimske gume i opremu ukoliko planiraju put preko planinskih prevoja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...