ŽIRI I PUBLIKA U ŠOKU: Pogledajte kako je dječak iz Ilijaša oduševio sve u Supertalentu i rasplakao roditelje (VIDEO)

Životni san mu je napuniti neku veliku dvoranu, nakon osnovne muzičke škole želi nastaviti svoje obrazovanje u srednjoj muzičkoj školi, a zatim i na Akademiji.

  • Show

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 0

Husejn Barjaktarević ima samo 14 godina, harmoniku svira od svoje sedme. Životni san mu je napuniti neku veliku dvoranu, nakon osnovne muzičke škole želi nastaviti svoje obrazovanje u srednjoj muzičkoj školi, a zatim i na Akademiji. Husejn je raspametio žiri svojim vrhunskim muziciranjem koje ga čini pravim muzičkim virtuozom!

„Znaš što je najgore meni, a i Bilmanu, kad nam dođe netko poput tebe. Skroman, pristojan, dobar i još k tome svoj talent odradi, ne savršeno nego, da mi ne znamo što bi rekli. Bio si savršen!“, rekla je članica žirija Maja Šuput.

Izvor: Nova TV

„Za razliku od nekih harmonikaša koji znaju nama doći na Supertalent, ti si bez obzira na izbor glazbe, doista pokazao svoju virtuoznost… Trud, rad i disciplina uvijek urode plodom“, komentirala je članica žirira Martina Tomčić-Moskaljov.

Pogledajte Husejnov nastup koji je oduševio žiri i publiku, a rasplakao njegove roditelje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...