PREKINULA ŠUTNJU: Leonarda progovorila o prekidu sa Zvonimirom Bobanom (FOTO)

Dok Zvone ljubi 20 godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić, Leonarda razmišlja o novim poslovnim pothvatima.

  • Show

  • 11. Okt. 2021  

  • 1

Leonarda Lončar prekinula je šutnju te po prvi puta javno progovorila o razvodu od bivšeg fudbalera Zvonimira Bobana, te je otkrila da je teško podnijela to razdoblje.

"Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane", kaže pa dodaje:

"Kad mi kćer koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", priča Leonarda.

Leonarda Boban(Foto: Boris Scitar/Pixell)

Kratko se osvrnula i na razvod od supruga s kojim je bila 28 godina u braku.

"Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći", rekla je.

24sata (Foto: Niviere David/ABACA/Pixell)

Dok Zvone ljubi 20 godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić, Leonarda razmišlja o novim poslovnim pothvatima.

"Moram nekaj početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli... Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to!", zaključila je Leonarda  u razgovoru za RTL Exkluziv.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...