SNIMLJENI U ZAGREBU: Zvonimir Boban i Leonarda nakon što su se pomirili uhvaćeni na kafi (FOTO)

Od januara su ponovno zajedno.

  • Show

  • 12. Apr. 2024  

  • 0

Bivša manekenka Leonarda Lončar i legendarni fudbaler Zvonimir Boban viđeni su kako zajedno piju kafu danas u Gajevoj ulici nakon pomirbe.

Naime, par koji se uvijek doimao skladnim rastao se prije tri godine, ali od januara su ponovno zajedno što su i potvrdili za medije.

Službeno se nisu razveli i bivši Vatreni se nikad nije prestao brinuti o ženi i djeci. Kad je došlo do njihova prekida prije tri godine, manekenka, ugostiteljica i dizajnerica vratila se iz Švicarske u koju se preselila s porodicom zbog Zvonimirova posla, pišu hrvatski mediji.

image

Foto: Cropix

"Nema do Hrvatske. Tu u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane. I kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea. Ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je tada za RTL.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...