LIVNJAK JE TUŽAN I RAZOČARAN: Zlatko Dalić nije krio razočarenje nakon kiksa "Vatrenih", ugrožen je plasman na Svjetsko prvenstvo...

Hrvatska je remijem sa Slovačkom (2:2) izgubila prvo mjesto kvalifikacijske grupe za Svjetsko prvenstvo dva kola prije kraja.

  • Sport

  • 12. Okt. 2021  

  • 0

Slovaci su u Osijeku dva puta vodili, a Hrvatska se dva puta vratila preko Andreja Kramarića i Luke Modrića.

"Nemam nikakvu zamjerku našim igračima, trudili su se i pokušavali sve. Pohvala i gledateljima, koji su navijali i podržavali nas. Deset tisuća ljudi došlo je bodriti reprezentaciju po ovoj kiši. Hvala im od srca, žao mi je što nismo mogli proslaviti treći pogodak", rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

"Primili smo prelagano ta dva pogotka, ono što prije nije ulazilo, sada je olako ušlo. Vraćali smo se dva puta u utakmicu, stvorili smo dosta šansi, pokušavali, ali nismo uspjeli postići taj treći pogodak. Obrana u prekidima nam je bila dobra u zadnje vrijeme i ovaj pogodak poslije centaršuta u peterac nismo smjeli primiti. Slovački protunapad za drugi pogodak morali smo ranije zaustaviti. Činjenica je da to nije bilo dobro. Nakon ovih 2:2 malo sam tužan i razočaran, ali dečkima nemam što zamjeriti, svi su dali sve od sebe", kazao je Dalić.

"Ponijele su nas emocije, no spušteni smo na zemlju. To je nogomet i to moramo prihvatiti. Svime što smo pokazali u drugom poluvremenu taj smo treći pogodak i zaslužili, zato mi je žao što nije priznat. Šteta", rekao je Dalić pa se osvrnuo na izbor igrača za sljedeće dvije utakmice.

"Moramo pomno pratiti naše igrače kako bismo vidjeli tko u najboljoj formi može igrati protiv Malte i Rusije. Vidjelo se i sada da neki igrači koji ne igraju utakmice nisu bili na potrebnoj razini. Vidjelo se da nam dva-tri igrača nisu bila na pravoj razini. Koji su to? Ne bih o tome...", kazao je Dalić na kraju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...