DRAGAN ČOVIĆ NA SASTANKU SA POTPREDSJEDNIKOM VLADE HRVATSKE: Razgovarali o problemima...

Zaključeno je kako je prioritetno rješavati probleme koje opterećuju borce te nastaviti dobru suradnju s boračkom populacijom kako bi se poboljšalo njihovo stanje.  

  • Vijesti

  • 12. Okt. 2021  

  • 2

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sastao se danas s potpredsjednikom Vlade RH i ministrom hrvatskih branitelja u Vladi RH Tomom Medvedom s kojim je razgovarao o aktualnoj situaciji i problemima pripadnika HVO-a i pravima boraca, kako bi se ukupni odnosi i zakoni unaprijedili te kako bi se pomoglo borcima.

Tokom sastanka je istaknuto kako su neke dogovorene aktivnosti završene, druge su u tijeku, a treće se još uvijek usuglašavaju i prethodi mnogo napornog rada kako bi se ova oblast uokvirila u prihvatljivu cjelinu, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Sve aktivnosti imaju za cilj poboljšati braniteljsko stanje i utjecati na ishode rezultata vezane uz sve boračke probleme, istaknuto je.

Također, bilo je riječi o projektima od posebnog značaja za boračka udruženja  i pripadnike HVO-a, među kojima je naglašeno djelovanje Hrvatskog dokumentacijskog centra, Muzeja HVO-a te Spomen sobe Memorijalnog centra Rujani Livno.

Zaključeno je kako je prioritetno rješavati probleme koje opterećuju borce te nastaviti dobru suradnju s boračkom populacijom kako bi se poboljšalo njihovo stanje.  

Uz Čovića sastanku su prisustvovali i ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Zapadnohercegovačke županije  Mladen Begić i predsjednik Vlade Posavske županiije Đuro Topić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...