KRAJ PRIČE: Slavni glumac napustio kultnu seriju nakon 18 godina, emitirana je posljednja epizoda s njim u glavnoj ulozi…

Njegov prvi film bio je film "Comes a Horseman" iz 1978. godine. Još davne 1987. vjenčao se s glumicom Pam Dawbner s kojom je još uvijek u braku i imaju dvoje djece.

  • Show

  • 13. Okt. 2021  13. Okt. 2021

  • 0

Mark Harmon, koji glumi inspektora Leroya Jethra Gibbsa u seriji NCIS, napušta seriju nakon 18 godina. Prekjučer je na CBS-u emitirana njegova posljednja epizoda.

Mark Harmon prvi put je zaigrao Leroya Jethra Gibbsa u seriji JAG koja je svojevrsna preteča NCIS-a. Već se neko vrijeme nagađa da će Harmon otići iz serije jer je potpisao ugovor za 19. sezonu NCIS-a (čiji je izvršni producent), ali pojavljivao bi se samo u nekim epizodama.

Prekjučerašnja epizoda, četvrta u 19. sezoni, završila je s Gibbsom, koji je umalo poginuo u eksploziji broda u finalu 18. sezone, koji govori kolegi Timothyju McGeeju: "Ne vraćam se, Time. Ne vraćam se kući". Umjesto toga, Gibbs je odlučio ostati na Aljasci gdje su on i McGee ušli u trag ubojici kojeg je angažirala rudarska kompanija.

Izvor: NCIS

Uloga Leroya Jethra Gibbsa dala je Marku Harmonu međunarodnu prepoznatljivost, iako je još od sedamdesetih godina igrao razne uloge. Njegov prvi film bio je film "Comes a Horseman" iz 1978. godine. Još davne 1987. vjenčao se s glumicom Pam Dawbner s kojom je još uvijek u braku i imaju dvoje djece - Seana Thomasa Harmona (koji je u nekim NCIS epizodama glumio mladog Gibbsa) i Tyja Harmona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...