„NEMA BJEŽANJA U SRBIJU, DA SE OSTANE DO POSLJEDNJEG KAD ZAPUCA…“: Poruke iz Beograda i Banje Luke razbjesnile Goricu Dodik

Ne stišavaju se reakcije na burne izjave Milorada Dodika u Istočnom Sarajevu.

  • Društvo

  • 15. Okt. 2021  15. Okt. 2021

  • 0

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika burno je reagirala nakon velikog broja negativnih komentara na račun njezinog oca zbog govora u Istočnom Sarajevu.

Naime, Ivan Videnović, profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu poručio je sarkastično kako ne treba bježati u Srbiju kad zapuca, a novinar Dragan Bursać je poručio kako Milorad Dodik vodi zemlju u rat.

„Niko nema sto Srbin imade! Ovakve izrode kao što su ova dvojica nijedna nacija na svijetu nema“, poručila je u očaju Gorica Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...