BIZARNE SCENE: Jednog od najboljih MMA boraca čuvaju četiri tjelohranitelja, jedan mu nosi…

Scene iz glavnog grada Italije obišle su svijet.

  • Show

  • 15. Okt. 2021  

  • 0

Iako slovi za jednog od najuspješnijih MMA boraca na svijetu, Conor McGregor u šetnju Rimom sa sobom je poveo čak četiri tjelohranitelja od kojih mu je jedan nosio čašu s pićem, piše Daily Mail. image Foto: Mega/The Mega Agency/Profimedia

Conor (33) se u šetnju Rimom zaputio u društvu zaručnice Dee Devlin te su zajedno obišli slavne Španjolske stepenice, a onda se zaputili u kupovinu u obližnju trgovinu Dolce&Gabbana dok su ih obožavatelji slikali kroz izlog.

image Foto: Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tjelohranitelji su budno pazili da niko ne smeta poznatom sportašu, pa je jedan od njih Conoru pažljivo nosio čašu s Aperolom.

image Foto: Mega/The Mega Agency/Profimedia 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...