PROCURIO VIDEO: Connor McGregor napravio potpuni haos na sahrani svoje tetke, letjele su šake...

„Ubistvo, ubistvo. Svi napolje. Birkenhead je McGregorov“, rekao je Connor na snimcima.

  • Show

  • 20. Jul. 2023  

  • 0

Velika MMA zvezda Connor McGregor napravio je potpuni haos na sahrani svoje tetke Pamele koja je preminula prije dva dana.

On se potukao sa još neimenovanim pojedincima i uslijedila je masovna tuča.

U kafani u kojoj su okupljeni gosti odali poštu preminuloj ženi nastao je potpuni haos. Pesnice su letjele sa svih strana i navodno je u sve umiješan Irac.

Snimak koji se pojavio pokazuje masivnu tuču u kojoj mnogi momci razmjenjuju udarce, ali još uvijek nije jasno ko je bio umiješan i koliko je bila umiješana irska MMA zvezda.

Međutim, prema određenim informacijama, on je taj koji je napravio haos jer je nizom čudnih poruka na društvenim mrežama provocirao stanovnike Liverpoola i pričao o ubistvima.

„Ubistvo, ubistvo. Svi napolje. Birkenhead je McGregorov“, rekao je Connor na snimcima.

Tada je viđen kako žuri sa mjesta gdje je njegovoj tetki odata počast.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...