RJEŠENJE ZA ASIMETRIČNOST: Ella Dvornik povećala grudi za…(FOTO, VIDEO)

"Oduvijek sam imala male, a široke grudi. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo", priča Ella.

  • Show

  • 15. Okt. 2021  15. Okt. 2021

  • 1

Influencerica Ella Dvornik (30) je na svom YouTube kanalu podijelila video pod nazivom "Ljudi vrijeme je za grudi".

U videu je otkrila kako je u zbog asimetričnosti povećala svoje grudi za jedan broj.

"Prošle godine dok sam plesala na 'Baby shark' s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti",  rekla je u videu, te dodala da je otišla na pregled i svašta joj je prošlo kroz glavu.

"Ispalo je da je to bila neka cista, velika pet centimetara. Dva mjeseca sam se patila s tom cistom", ispričala je i istaknula važnost redovnih odlazaka na preglede. 

"Oduvijek sam imala male, a široke grudi. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo. Kada sam rodila Balie, mlijeko mi je došlo preko noći. Kad sam prestala s ispumpavanjem, one su se vratile na staro. No, lijeva dojka mi je bila veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati", ispričala je Ella. Za mišljenje je upitala doktora koji joj je operisao nos, prenosi 24sata.hr.

"On mi je rekao da ako želim vratiti simetriju grudi da bi morala raditi kombinaciju implanta i masti. Pristala sam na tu korekciju. Planirala sam napraviti jedan grupni video oko tog doživljaja, ali sam ostala trudna s Lumi dva mjeseca nakon", objasnila je influencerica.

24sata(Foto: YouTube)

"Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam to zbog mene. Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us*ala jer su bile preogromne.  Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet opet ići na operaciju", otkrila je Ella, koja je operaciju nosa i grudi platila 4000 eura.

24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...