ŽENE, MALO PAŽNJE: Ovo su najpoželjnije frizure zbog kojih ćete poželjeti promjenu (FOTO)

Postoji li uopće frizura koja po popularnosti može konkurirati svemogućem bobu? Ako i postoji, bob će i dalje ostati tu, na samom vrhu liste, a jedina stvar koja će se mijenjati su verzije boba koje su u nekom trenutku popularnije od drugih.

  • Žena

  • 18. Okt. 2021  19. Okt. 2021

  • 0

Popularni bob bio je nezaobilazni dio i nedavno održanih sedmica mode, nakon čega je bilo još jasnije da omiljena frizura dužine do ramena ili kraća nikamo ne ide.

U modnim metropolama bobovi su se pojavili u raznim varijantama. Bilo je tu razdjeljaka po sredini i onih sa strane. Nisu izostale ni šiške, kao ni kovrčave verzije boba, piše zadovoljna.hr.

Bobovi s modnih pista - 2Chanel(Foto: Guliver Image)

Bilo je tu i superkratkih verzija, ali i dužih za sve koji nisu skupili dovoljno hrabrosti za nešto odvažnije rezove.

U svakom slučaju, bob se još jednom pokazao kao kralj među frizurama i dobio je svoje zasluženo mjesto na modnih pistama, a u našoj galeriji izdvojili smo bob frizure koje su se pojavile na revijama, koje vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije i poticaj da skratite kosu.

Bobovi s modnih pista - 5Prabal Gurung(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...