RUSI ŽESTOKO NAPALI VODITELJICU: “Dodirivala je kosu i oblizivala usne kako bi omela Putina” (VIDEO)

Gamble "namjerno igrala na kartu seksepila kako bi odvratila Putinovu pažnju".

  • Šareni svijet

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 2

Amerikanka Hadley Gamble s televizijskog kanala CNBC moderirala je sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Njen voditeljski angažman žestoko je kritikovao ruski državni TV kanal navodeći kako je Gamble "namjerno igrala na kartu seksepila kako bi odvratila Putinovu pažnju".

imageHadley Gamble i Vladimir Putin 

Na to je u svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 ukazao Vladimir Solovjev, Putinov "dežurni glasnogovornik" i "propagandist", tvrdeći kako je Hadley ciljano pokušala zbuniti ruskog vođu. Emitovana snimka kojom je to želio potkrijepiti uglavnom se fokusirala na njezine noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljica itekako vješto koristila i "govor tijela", navodi Jutarnji.hr.

"Putina je neuspješno pokušavala izbaciti iz takta. Ukratko, Hadley se ponašala vrlo odvažno, otvoreno se prikazala kao seksualni objekt, bez ikakva straha da bi je feministkinje mogle kritizirati... Imam osjećaj da se jako temeljito pripremala za susret s ruskim predsjednikom, kao da ide na modnu pistu..."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...