PROCURIO VIDEO: Španjolac se narugao Neymaru, a onda je stigla "kazna" za pamćenje...

Prema posljednjim informacijama, Neymar zbog ozljede neće biti na raspolaganju treneru Mauriciju Pochettinu za okršaj s Leipzigom u trećem kolu Lige prvaka.

  • Sport

  • 19. Okt. 2021  19. Okt. 2021

  • 0

Brazilac nije igrao niti za vikend protiv Angersa, a tek prije nekoliko dana vratio se iz Južne Amerike gdje je nastupao za Brazil. Neymar radi 'lagano' na treninzima PSG-a na kojima je očito zabavno, a da je tome tako pokazuje i posljednji 'okršaj' sa Španjolcem Anderom Herrerom.

Naime, u trenucima dok su igrali popularne "ševe", veznjak mu je uspio progurati loptu kroz noge, nakon čega je Brazilac završio na travnjaku, ali niti Neymar mu nije ostao dužan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...