POBJEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA: Pogledajte trenutak kada je Simeone izbjegao rukovanje s Kloppom, posebno ga je pogodilo...

Spektakularan je bio derbi večeri u Ligi prvaka, kada su u Madridu, na stadionu Wanda Metropolitano, snage odmjerili Atletico i Liverpool.

  • Sport

  • 20. Okt. 2021  

  • 0

Na kraju je slavio Liverpool sa 3:2 u susretu u kojem su 'Redsi' vodili 2:0, Atletico se vratio na 2:2, a onda su gosti golom iz jedanaesterca stigli do pobjede. Na kraju je trener Atletica Diego Simeone odbio pružiti ruku treneru Liverpoola Jürgenu Kloppu, preciznije, otrčao je u tunel ne pozdravivši kolegu na suparničkoj strani.

Reporter BBC-a situaciju je slikovito opisao.

- Jürgen Klopp ide preko terena sa ispruženom rukom, a Diego Simeone bježi! Bježi niz tunel, zanemaruje Kloppa, a Nijemac mu maše. Ali, nema rukovanja između trenera.

Očito Simeone onako užarene glave nije mogao prijeći preko činjenice da je sudac Daniel Siebert prvo dosudio, pa poništio jedanaesterac za njegovu momčad u 83. minuti nakon intervencije VAR-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...