JURGEN KLOPP O DOLASKU VELIKE ZVIJEZDE U REDOVE LIVERPOOLA: "Zainteresirani smo za dovođenje Kyliana Mbappea, nismo mi slijepi..."

Ugovor s Paris Saint-Germainom ima samo do kraja sezone, spominje se njegov prelazak u Real Madrid, ali i dogovori o produženju suradnje s pariškim klubom.

  • Sport

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Nogometni svijet i dalje čeka odluku Kyliana Mbappea po pitanju nastavka njegove karijere. Ugovor s Paris Saint-Germainom ima samo do kraja sezone, spominje se njegov prelazak u Real Madrid, ali i dogovori o produženju suradnje s pariškim klubom. Priča tu ne staje, zainteresiranih ima još, a jedan od njih je i Liverpool. No, priznaje menadžer tog kluba Jürgen Klopp, ništa od Mbappea na Anfieldu.

Iako bi ga vrlo rado vidio u svojoj ekipi, Klopp svjesno odbacuje tu mogućnost. Siguran je da je francuski napadač preskupa akvizicija za Liverpool te da ga neće uspjeti dovesti  u svoje redove iako o tome razmišlja još otkako ga je gledao u Monacovom dresu. I sad, kad ga je moguće dovesti bez naknade klubu, odluči li otići, Klopp smatra da Liverpool nema tu financijsku moć da si ispuni želju.

"Naravno da smo zainteresirani za dovođenje Kyliana Mbappea, nismo mi slijepi", potvrdio je Klopp, a onda odmah i odbacio tu mogućnost: "Nemam šta reći na tu temu. Naravno da nam se sviđa, sjajan je igrač i onaj kome se Mbappe ne sviđa bi trebao propitati samoga sebe. Ali ne, nećemo ga potpisati, ne možemo mi biti dio te borbe za njega."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...