SKANDALOZNO; BOKSERIMA KOSOVA NIJE DOZVOLJEN ULAZAK U SRBIJU: "Imali su opremu sa..."

...oznakama Kosova, kao i sav prateći materijal za takmičare.

  • Regija

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 4

Bokserskoj reprezentaciji Kosova rano jutros nije dozvoljen ulazak u Srbiju, na putu ka Beogradu gde bi bokseri Kosova trebalo da učestvuju na Svjetskom prvenstvu u olimpijskom boksu koje se održava od 24.oktobra do 6.novembra.

„Rano jutros nismo uspeli da preko Končulja uđemo u Srbiju, policija nam to nije dozvolila jer smo imali opremu sa oznakama Kosova, kao i sav prateći materijal za naše takmičare“, kazao je za RTK2 Ljatif Demoli, generalni sekretat bokserske federacije Kosova, prenosi Kossev.

Ljatifi dodaje da će vrlo brzo stupiti u kontakt sa predstavnicima Svjetske bokserske federacije u Beogradu i pokušati od njih da nađe rješenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...