NOĆNA MORA DONALDA TRUMPA: Procurile nove pikanterije iz njegovog života u Bijeloj kući, a evo s kim je varao Melaniju

Trump navodno ludi od bijesa zbog objavljivanja knjige

  • Svijet

  • 23. Okt. 2021  

  • 0

NOĆNA MORA DONALDA TRUMPA! Cure lascivni detalji o njegovu preljubu: S kim je varao Melaniju?

U toku predsjedničke kampanje, ali i nakon što je postao predsjednik SAD-a Donald Trump suočavao se s nizom optužbi za nevjeru i seksizam, ali glasine o tome ne jenjavaju ni sada nakon što je napustio Bijelu kuću.

Naime, Stephani Griham, bivša glasnogovornica Bijele kuće i šefica kabineta prve dame SAD-a Melanije Trump uskoro bi trebala objaviti knjigu “I’ll Take Your Questions Now” u kojoj će objelodaniti brojne javnosti nepoznate pikanterije o bivšem predsjedniku i njegovoj atraktivnoj supruzi.

Ona uz ostalo tvrdi da je Trump bio opsjednut neimenovanom ženom koja je radila u njegovom timu za odnose s medijima te napominje da je on u svakom trenu morao biti svjestan gdje se ona nalazi. Njegova supruga Melania navodno je bila svjesna svega ali mu je prevaru tolerirala.

Glasnogovornica također prepričava kako je i sama doživjela profesinalnu noćnu moru kada ju je Trump pozvao da detaljno opiše kako izgleda njegov spolni organ jer je Stormi Daniels tvrdila kako je njegov penis podsjeća na gljivu iz Super Marija te da se ne može pohvaliti nekom dužinom.

Trump navodno ludi od bijesa zbog objavljivanja knjige, a za CNN je izjavio da je glasnogovornicu platila radikalna ljevičarska izdavačka kuća kako bi o njemu govorila ružne i neistinite stvari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...