HAOS U MARSEILLU: Navijač utrčao u teren i zaustavio opasan napad Lionela Messija, pogledajte kako je završilo…

PSG se provukao u Marseilleu na gostovanju kod Olympiquea.

  • Sport

  • 25. Okt. 2021  

  • 0

Parižani su susret završili s igračem manje, nakon što je u 57. minuti pocrvenio Hakimi i uspjeli su se odbraniti i izvući bod s neugodnog gostovanja.

Neugodno je bilo i što se tiče navijača. Utakmica je počela velikom bakljadom na dvije tribine stadiona u Marseilleu i već je tu bilo očito da će policija imati velikih problema s kontrolom navijača.

U 72. minuti je Lionel Messi povukao jedan opasan napad i taman kada se činilo da bi se Argentinac mogao sjuriti okomito na gol Marseillea i opasno ga ugroziti, jedan navijač domaće ekipe dotrčao je do njega i spriječio nastavak akcije. 

Kako je sve završilo pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...