OŠTAR ISTUP ZORANA MILANOVIĆA: „Ako hrvatska policija ne čuva granicu, onda je RH nepouzdana, lijena, ne radi svoj posao…“

Hrvatski predsjednik prozvao Europsku uniju za odugovlačenje s primanjem Hrvatske u schengenski prostor.

  • Regija

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 4

Problem migranata treba riješiti na razini Europske unije, poručili su predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i njegov malteški kolega George Vella, koji boravi u službenoj posjeti Hrvatskoj.

Predsjednik Malte zabrinut je zbog migrantskog pritiska na njegovu zemlju u posljednje dvije godine, dok je hrvatski predsjednik prozvao Europsku uniju za odugovlačenje s primanjem Hrvatske u schengenski prostor.

"Ako hrvatska policija ne čuva granicu, onda je Hrvatska nepouzdana, lijena, ne radi svoj posao. Hrvatska policija radi svoj posao i katkad pogriješi, katkad prekorači ovlasti, onda je to nešto zbog čega jedan dio Europe u Hrvatsku upire prstom", kaže Milanović i dodaje: 

"Zašto bi se Hrvatska trudila više nego što se trudi ili zašto bi se trudila onoliko koliko se trudi ako za to neće biti ne nagrađena, jer nismo djeca, nego naprosto tretirana kao netko tko doprinosi“, kazao je Milanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...