VUČIĆ PO SVAKU CIJENU ŽELI RAZGOVARATI SA LIDEROM SDA: Sa Izetbegovićem će se sastati bilo kad i bilo gdje...

Vučić je istakao kako je do sada više puta izražavao zabrinutost zbog situacije u BiH.

  • Mini market

  • 29. Okt. 2021  29. Okt. 2021

  • 5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas govorio o situaciji u BiH i najavama njegovog sastanka sa Bakirom Izetbegovićem. Vučić je istakao kako je do sada više puta izražavao zabrinutost zbog situacije u BiH.

- Interes Srbije je da imamo mir i stabilnost, da ovakvim vozovima povežemo Beograd, Banjaluku i Sarajevo, rekao je Vučić prilikom primopredaje novog voza za velike brzine.

Ovom prilikom se osvrnuo i na jučerašnje izjave Bakira Izetbegovića koji je rekao da neće dolaziti u Beograd na sastanak sa Vučićem, ali da je spreman s njim razgovorati na bilo kojoj destinaciji. Vučić je ovo prokomentarisao rekavši da mu nije bitno gdje će razgovarati.

- Za mene je kancelarija, grad, mesto gde se razgovori o našim ljudima vode, spreman sam da ga vodim na svakom mestu.To što neki kažu da im kruna neće pasti s glave, nakon nekoliko dana kampanje, kruna padne s glave, to nemojte mene da pitate.

Na kraju je zaključio da je spreman za razgovore bilo kad bilo gdje, prenose novosti.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...