Vijesti
TOTALNI PREOKRET: Sutra 42 stepena u hladu, a onda dramatičan pad temperature...
Prije 19 min0
Saftali, sočno i ukusno.
Gastro
03. Nov. 2021 03. Nov. 2021
0
1 kg piletine
1 kg krompira
2 luka
2 mrkve
100 ml paradajza iz konzerve
200 ml vode
ulje
aleva paprika
so
biber
1. Piletinu posolite, pobiberite i pospite paprikom.
2. Krompir izrežite na kocke zajedno sa mrkvom.
3. Piletinu propržite pa na toj masnoći popržite luk i mrkvu.
4. Dodajte piletinu, krompir i prelijte paradajzom i dodajte još vode po potrebi.
5. Kuhajte još pola sata i poslužite.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Vijesti
TOTALNI PREOKRET: Sutra 42 stepena u hladu, a onda dramatičan pad temperature...
Prije 19 min0
Svijet
ZAVRŠEN TREĆI KRUG PREGOVORA U ISTANBULU: Ukrajinci uputili poziv Putinu...
Prije 5h0
Hronika
NEVJEROVATNO: Italijani riješili ubistvo biznismena iz BiH nakon devet godina (FOTO)
Prije 5h0
Sport
ODLIČNE VIJESTI ZA NAŠ NOGOMET: Peljto, Beljo i Ibrišimbegović sudit će Svjetsko prvenstvo
Prije 5h0
Gastro
PROIZVOĐAČI SAVJETUJU: Kako prepoznati savršenu lubenicu, zaboravite kuckanje...
21. Jul. 20250
Gastro
UMJESTO DA SE KUHATE PORED ŠPORETA: Ove ljetne salate s tjesteninom su pravo osvježenje tokom vrućina
21. Jul. 20250
Gastro
INDIJSKI HLJEB NAAN ZA SVAKI DAN: Trebat će vam pola kile glatkog brašna, a kada napravite loptice...
22. Jul. 20250
Gastro
STARI TRIK VRHUNSKIH KUHARA: Uz ova jednostavna pravila svaki put će vam uspjeti SAVRŠENA KAJGANA (VIDEO)
Prije 22h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.