VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ PORUČILA: "Žene Crne Gore neće dati državu, izdajnicima nije mjesto ovdje"

"...i odgovaraće za ono što su uradili državi. Konstantno se radi na urušavanju sistema i vrijednosti, ali nas je više kojima je Crna Gora na srcu."

  • Regija

  • 06. Nov. 2021  06. Nov. 2021

  • 2

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković poručila je da žene Crne Gore, kojima je država u srcu, neće dati Crnu Goru nikome i nikada.

“Crnogorskih žena uvijek je bilo, jeste i biće u odbrani svoje kuće i ognjišta – kako nekad, tako i danas i ubuduće gradićemo temelje multietničke i građanske Crne Gore”, istakla je Vuksanović Stanković.

Poručila je da je kraj kleronacionalističkoj i fašističkoj Vladi koja, kako kaže, pokušava da uruši temelje, multietničke i građanske Crne Gore

“Izdajnicima nije mjesto ovdje i odgovaraće za ono što su uradili državi. Konstantno se radi na urušavanju sistema i vrijednosti, ali nas je više kojima je Crna Gora na srcu. Poručujemo da ćemo svim snagama braniti temelje građanske, evropske Crne Gore i da ćemo uvesti državu tamo đe joj je i mjesto, a to je u evropsku porodicu”, naglasila je Vuksanović Stanković.

Ona je istakla da žene poručuju da nema tih mizogenih i seksističkih poruka koje ih mogu na bilo koji način obeshrabriti da nastave da se bore za državu.

“Na tom putu nećemo odstupiti nijedan milimetar, jer žena nije samo imenica, nego snaga i odlučnost. Naš glas se čuje i čuće se”, poručila je Vuskanović Stanković, piše Pobjeda.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...