POZNATI TV VODITELJ PRIJETIO BORISU DEŽULOVIĆU: "Gade, treba te prebiti, jeo si pršut u šatoru kod Ratka Mladića..."

Na kraju mu Dežulović između ostalog poručuje: "Dobro, ostavi sad tu bocu, ajde leć."

  • Društvo

  • 08. Nov. 2021  

  • 2

Nakon što je u junu prošle godine gastronomski stručnjak i TV voditelj Veljko Barbieri iznenadio javnost pucajući iz pištolja u stablo udaljeno nekoliko metara od makarske rive, sada opet udara. 

Na Facebooku je, ispod statusa privatne osobe, komentirao kolumnu Borisa Dežulovića i poručio kako bi ga on prebio da nije na uvjetnoj zbog, kako se može zaključiti, oružanog napada na drveće.

Koncem veljače ove godine kažnjen je uvjetnom kaznom s 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od godinu dana zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.

alt

Riječi koje je 71-godišnji Barbieri uputio novinaru i kolumnistu zaista su degutantne. U nizu gramatički konfuznih komentara piše mu "Gade, treba te prebiti" te navodi da je Dežulović jeo pršut u šatoru kod Ratka Mladića. 

Ljudi se pitaju "je li ovo hakiran ili flaširan profil", a Barbieri odgovara da nije. 

"Boris ovo što si napisao je protiv svih nas koji smo branili Domovinu, jedva čekam pa da te razp ...im. gade. Bit ću u St skoro, pa da vidmo!!!?", piše Barbieri, na što ga Dežulović pita; "Čekaj, jel ti to meni prijetiš?"

Književnik i gastronom odgovara: "ma ne samo zaslužuješ dobre batine, ali ja sam eto još nakon Bilica pod uvjetom, biti će vremena, samo molim te pazi onaj krivi Fb je hakiran.To je i ovaj je...bte Vukovar. Ušao sa oficom KOSA i onda si pisao tko do Diže krovove pa povorka smrti već je prošla. SlažEm se da svi nabijaju politćke MŠIĆE NA TO JADNOM GRADU, aLI NEMAŠ MJERE, i ZATO JEDVA ČEKAM DA TE RAZBBIJE, ISPAK SAM BIO U SP POSTORGABA, A TI MIŠINO NISI."

alt

Na kraju mu Dežulović između ostalog poručuje: "Dobro, ostavi sad tu bocu, ajde leć."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...