BIVŠI PREDSJEDNIK SDS-a U NEVJERICI: "BiH postaje teren za igre velikih, diranje u Dejton uvijek je bilo..."

"...izuzetno opasno, a sada su svi svoje lopate duboko zakopali u taj mirovni sporazum."

  • Mini market

  • 08. Nov. 2021  08. Nov. 2021

  • 0

"BiH očigledno postaje teren za igre velikih" kaže bivši predsjdnik SDS-a Mladen Bosić i dodaje da "kada se veliki igraju tu stradaju mali".

"Bojim se da ćemo svi zajedno izvući deblji kraj u ovoj novonastaloj krizi koja je počela donošenjem Inckovog zakona. Na to se zaboravilo. Mislim da ovdje neko kofom hladne vode treba da polije sve i da ih pokuša prizvati pameti da bi se stvari koliko toliko vratile u normalu", kazao je Bosić u izjavi BN TV.

Prema njegovim riječima, još zabrinjavajuća situacija bi bila kada bi se Amerika i Rusija počele nadmetati oko BiH, pogotovo ako se u cijelu priču uključe Turska i Kina,

"Diranje u Dejton uvijek je bilo izuzetno opasno, a sada su svi svoje lopate duboko zakopali u taj mirovni sporazum", konstatovao je Bosić za BNTV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...