OGLASILA SE AMERIČKA AMBASADA: Razgovor Gabriela Escobara i Christiana Schmidta, važna tema...

Prije odlaska iz Bosne i Hercegovine, Gabriel Escobar održao je još jedan sastanak u zgradi Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 10. Nov. 2021  10. Nov. 2021

  • 7

Zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a i specijalni izaslanik američkog predsjednika Joea Bidena za zapadni Balkan Gabriel Escobar sastao se tokom posjete BiH s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom.

-Zadovoljstvo je imati priliku razgovarati s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom o našoj zajedničkoj opredijeljenosti za odbranu Dejtonskog mirovnog sporazuma i donošenje veće funkcionalnosti u BiH, poručili su iz Američke ambasade u Bosni i Hercegovini, uz fotografiju Gabriela Escobara i Christiana Schmidta.

Podsjetimo, zamjenik pomoćnika državnog sekretara i specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za Zapadni Balkan Gabriel Escobar izjavio je kako je njegova zemlja spremna učiniti sve što je potrebno da osiguramo uspjeh Bosne i Hercegovine

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...