DŽAFEROVIĆ IZ BRUXELLESA: "Cilj je spriječiti Dodika u njegovom luđačkom pohodu"

Bitno je da BiH bude u što većem fokusu Evropskog parlamenta i generalno institucija Evropske unije, poručio je član Predsjedništva BiH iz iz Bruxellesa

  • Politika

  • 11. Nov. 2021  11. Nov. 2021

  • 0

Šefik Džaferović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine za Oslobođenje iz Bruxellesa poručuje da je cilj razgovora sa europarlamentarcima zaustavljanje blokade institucija. - Ovdje sam došao da razgovoram sa evropskim zastupnicima iz različitih grupacija, rekao je Džaferović, te dodao da je fokus razgovora sigurnosna i politička situaciji u BiH.

Dodao je da su parlamentarci sa kojima razgovara povezani sa BiH i u fokusu svog djelovanja i svojih politika su stavili pitanja iz Bosne i Hercegovine.

- Cilj je da BiH bude u što većem fokusu Evropskog parlamenta i generalno institucija Evropske unije. Cilj je zaustaviti blokadu institucija, deblokirati institucije i spriječiti Dodika u njegovom luđačkom pohodu, rekao je Džaferović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...