KAD VLADA RS IZMISLI PRAZNIK, ALI SE "NE PRIMI" U NARODU: Mektić urnebesno reagovao - "Dođe mi ovo nešto kao polupraznik"

Mektić je, naime, na svom Twitter nalogu napisao kako u Prnjavoru radi sve osim općinske administracije

  • Mini market

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 0

Vlada Republike Srpske jučer je donijela odluku da današnji dan, 22. novembar, bude neradni dan u manjem bh. entitetu.

Kao razlog ove odluke naveli su da se 21. novembar, dan parafiranja Dejtonskog sporazuma, u Republici Srpskoj slavi kao praznik, a s obzirom da je taj datum bio jučer (u nedjelju), neradni dan se prenio na ponedjeljak.

Svoj komentar na ovu odluku imao je i bivši ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić.

Mektić je, naime, na svom Twitter nalogu napisao kako u Prnjavoru radi sve osim općinske administracije, te je ovaj praznik nazvao "polupraznikom".

"Danas k'o fol proglašen praznik u RS, u Prnjavoru radi sve živo osim opštinske administracije. Dođe mi ovo nešto kao polupraznik", rekao je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...