„MENI SE J**E ZA OVAKVU REPUBLIKU SRPSKU, ODLAZI MI…“: Gore društvene mreže, Dragan Mektić u ratu s Dodikovim botovima otpustio kočnice…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 24. Nov. 2021  24. Nov. 2021

  • 0

Tako je Dragan Mektić do ranih jutarnjih sati vodio „bitku“ s Dodikovim botovima.

Sve je počelo bezazleno, kada je Mektić razočarano objavio kako članovi njegove porodice napuštaju Bosnu i Hercegovinu.

"Meni se j**e za ovakvu Republiku Srpsku, odlazi mi sestrić (dipl. ing. građevine) i njegova supruga (mašinski ing.) sa troje male djece u Graz, jer ovdje ne mogu preživjeti", poručio je Mektić uz psovke.

Nakon ovih Mektićevih riječi, uslijedili su napadi Dodikovih botova s Twittera, koji su Mektiću ironično predložili da pomogne svom sestriću, a onda je uslijedio brzi odgovor:

"Ja da mu dajem, njih dvoje inžinjeri ne mogu zaraditi za mjesec života, a ja sam svoju glavu sto puta stavio u torbu za Republiku Srpsku. To vi botovi što dobivate, to je samo vaša privilegija", poručio je Mektić.

No, okršaj se nastavio.

"Pa što i ti ne ideš kad ovdje ne valja, ili što nisi ubijedio sestrića da je ovdje dobro. Kako tebi, tako i njemu, upitao ga je drugi obožavatelj lika i djela Milorada Dodika!?"

"Kako ga ubijediti kada sa platom ne može preživjeti. To samo vama ide od ruke", uzvratio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...